tancredi blumax - 2022

Pro
Navrhl Laura - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

tancredi blumax - 2022

Pro

Navrhl Laura - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
40 hp
5,8 m
2022
Bez skippera

Více o Blumax 580 (2)

Text byl přeložen automaticky

Naskočte na palubu této zábavné lodi a objevte některá z nejznámějších a dechberoucích míst Sicílie! Tento 5,80 m dlouhý Blu Max PRO je pronajatý bez kapitána na palubě a pohodlně pojme šest cestujících. Má motor Mercury o výkonu 40/70 koňských sil, a proto si jej mohou pronajmout i ti, kteří nemají lodní licenci. Má veškeré pohodlí, včetně pohodlné sluneční terasy na přídi, markýzy pro odpočinek ve stínu, sprchy, která vás opláchne sladkou ...

Naskočte na palubu této zábavné lodi a objevte některá z nejznámějších a dechberoucích míst Sicílie! Tento 5,80 m dlouhý Blu Max PRO je pronajatý bez kapitána na palubě a pohodlně pojme šest cestujících. Má motor Mercury o výkonu 40/70 koňských sil, a proto si jej mohou pronajmout i ti, kteří nemají lodní licenci. Má veškeré pohodlí, včetně pohodlné sluneční terasy na přídi, markýzy pro odpočinek ve stínu, sprchy, která vás opláchne sladkou vodou, a žebříku pro lezení. Poskytujeme mrazicí box pro uchování vašich nápojů v chladu a bluetooth reproduktor pro poslech dobré hudby. Podél pobřeží jsou krásné zátoky, zátoky a jeskyně, jako je "Grotta delle Colombe", nevyhnutelná past Scopello s nádherným Faraglioni a zátoky Riserva dello Zingaro bohaté na mnoho druhů barevných ryb. V případě dalších pochybností nás neváhejte kontaktovat.

Saltate a bordo di questa divertente imbarcazione per scoprire alcune delle località più celebri e mozzafiato della Sicilia! Questa Blu Max PRO di lunghezza di 5,80 m viene noleggiato senza capitano a bordo e può ospitare comodamente sei passeggeri. Ha un motore Mercury di 40/70 Cavalli, e di conseguenza può essere noleggiato anche da coloro che non dispongono di patente nautica. Dispone di tutti i comfort, tra cui un comodo prendisole ...

Saltate a bordo di questa divertente imbarcazione per scoprire alcune delle località più celebri e mozzafiato della Sicilia! Questa Blu Max PRO di lunghezza di 5,80 m viene noleggiato senza capitano a bordo e può ospitare comodamente sei passeggeri. Ha un motore Mercury di 40/70 Cavalli, e di conseguenza può essere noleggiato anche da coloro che non dispongono di patente nautica. Dispone di tutti i comfort, tra cui un comodo prendisole a prua, tendalino parasole per riposarsi un po' all'ombra, doccetta per sciacquarvi con acqua dolce e scaletta per la risalita. Diamo in dotazione la ghiacciaia per tendere fresche le vostre bevande e una cassa bluetooth per ascoltare della buona musica. Lungo la costa sono presenti bellissime baie, cale e grotte come per esempio la "Grotta delle Colombe", l'immancabile tonnara di Scopello con i suoi magnifici Faraglioni e le calette della Riserva dello Zingaro ricche di moltissime specie di pesci colorati. Non esitate a contattarci qualora abbiate ulteriori dubbi.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Tancredi - Blumax
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,8
Šířka (m)
2
Ponor (m)
2
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
30 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Castellammare del Golfo

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Maschera e boccaglio
Zdarma
accompagnatore
Až do 1 den
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Felix
Felix
Text byl přeložen automaticky
Great experience overall! The boat was in excellent shape and we had an amazing day exploring the coastline of Sicily. Hope to be able to do it again soon!
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Vanessa
Vanessa
Text byl přeložen automaticky
Ganz tolle Vermieter, wir sind noch nie vorher alleine gefahren, aber uns wurde alles sehr ausführlich erklärt. Auch vorher bzw. währenddessen wurden Infos per (Kontaktinformation gömd) durchgegeben und nach unserem Wohlbefinden „geschaut“. Preis pro verbrauchtem Liter mit 2€ super in Ordnung. Der Tagestrip war eins unser Highlights vom Urlaub und wir können es wirklich nur wärmstens weiter empfehlen. Die Buchten sind traumhaft und das Boot ganz einfach zu steuern. Den Anker zu werfen und wieder einzuholen braucht ein bisschen Übung, aber auch das lernt man schnell.
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Delattre
Delattre
Text byl přeložen automaticky
Parfait, très bonne expérience avec Laura et son équipe. Tous les conseils ont été donnés
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
grazie mille ! alla prossima ;)
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Johannes
Johannes
Text byl přeložen automaticky
Very friendly staff, uncomplicated renting-process and fair price. The boat was clean, fast and easy to handle. We would choose it again.
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
grazie mille ! alla prossima ;)
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Laura
Laura
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den
Zrušení zdarma