Fairline 39 Targa - 1996

Navrhl Ester - Odpovídá do ~1h

Fairline 39 Targa - 1996


Navrhl Ester - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
462 hp
12 m
1996
Se skipperem

Více o Ester

Text byl přeložen automaticky

Otevřený motorový člun, repasovaný v roce 2024, podmanivý, pohodlný a vysoce výkonný 12metrový motorový člun s rozšířenou pláží. Ideální pro rodiny, páry a skupiny přátel, kde si mohou užít nádherný den v zálivu La Spezia a jeho okolí v naprostém pohodlí. Velké plochy na opalování na přídi a zádi, vybavené následujícím komfortem: markýza pro ochranu před sluncem, stereo systém, minibar, hydraulická lávka pro bezpečné nastupování a vystupování, jídelní ...

Otevřený motorový člun, repasovaný v roce 2024, podmanivý, pohodlný a vysoce výkonný 12metrový motorový člun s rozšířenou pláží. Ideální pro rodiny, páry a skupiny přátel, kde si mohou užít nádherný den v zálivu La Spezia a jeho okolí v naprostém pohodlí. Velké plochy na opalování na přídi a zádi, vybavené následujícím komfortem: markýza pro ochranu před sluncem, stereo systém, minibar, hydraulická lávka pro bezpečné nastupování a vystupování, jídelní kout, dvě kajuty a toaleta se sprchou, stejně jako zatahovací vnější stůl a plážové ručníky. Poplujete v Zálivu básníků, budete moci navštívit různé přímořské vesnice Lerici, Portovenere, Tellaro, Fiascherino, Bocca di Magra a ostrovy Palmaria, Tino a Tinetto, můžete navštívit 5 Terre, San Fruttuoso a Portofino. také zařídit. Ve volném čase se můžete potápět a prozkoumávat nejskrytější zátoky a užívat si křišťálově čisté vody typické pro Ligurii nebo si při západu slunce vychutnat aperitiv a ochutnávat typické místní produkty. Odjezd z Porto Mirabello v La Spezia, jednoho z nejmodernějších a nejvybavenějších přístavů v Evropě spojeného s historickým centrem La Spezia přes moderní a charakteristický most pro pěší zvaný Ponte Thaon di Revel. Marina je také vybavena toaletami a sprchami přístupnými pouze majitelům a jejich hostům.

Motoscafo open, refittato nel 2024, accattivante, confortevole e performante di 12 metri con spiaggetta allungata. Ideale per famiglie, coppie e gruppi di amici per godersi una splendida giornata nel Golfo di La Spezia e dintorni in tutta comodità. Ampi spazi prendisole a prua e a poppa, dotato dei seguenti comfort: tendalino per ripararsi dal sole, impianto stereo, frigobar, passerella idraulica per salire e scendere in totale sicurezza, dinette, ...

Motoscafo open, refittato nel 2024, accattivante, confortevole e performante di 12 metri con spiaggetta allungata. Ideale per famiglie, coppie e gruppi di amici per godersi una splendida giornata nel Golfo di La Spezia e dintorni in tutta comodità. Ampi spazi prendisole a prua e a poppa, dotato dei seguenti comfort: tendalino per ripararsi dal sole, impianto stereo, frigobar, passerella idraulica per salire e scendere in totale sicurezza, dinette, due cabine e toilette con doccia, oltre a tavolo esterno a scomparsa e teli da mare. Si navigherà nel Golfo dei Poeti potendo visitare i vari borghi marinari di Lerici, Portovenere, Tellaro, Fiascherino, Bocca di Magra e le isole Palmaria, Tino e Tinetto, si possono concordare anche visite alle 5 Terre, San Fruttuoso e Portofino. Potrete immergervi ed esplorare le calette più nascoste a vostro piacimento e godere delle acque cristalline tipiche della Liguria, oppure godervi un aperitivo al tramonto gustando tipici prodotti locali. Partenza dal Porto Mirabello a La Spezia, tra i più moderni ed attrezzati porticcioli a livello Europeo collegato al centro storico di La Spezia tramite un moderno e caratteristico ponte pedonale chiamato Ponte Thaon di Revel. Il porticciolo inoltre è dotato di servizi igienici e docce accessibili solo agli armatori ed ai propri ospiti.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Fairline - Fairline 39 Targa
Rok výroby
1996
Povolená kapacita
8
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
12
Šířka (m)
4
Ponor (m)
1
Motor
462hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
750 L
Nádrž na sladkou vodu
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
La Spezia

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
Speedometer
Kompas

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (200 l)
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Nafukovací člun
Detektor ryb

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Kávovar

Energie

Zásuvka 220V

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Zdarma
Cambusa
/ půjčení / osobu
Open Bar
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Candelaria
Candelaria
Text byl přeložen automaticky
Un pomeriggio perfetto, lo skipper molto gentile e attento.
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Roland
Roland
Text byl přeložen automaticky
Viaggio perfetto per quattro ore. Siamo andati da La Spezia a tutte e 5 le Cinque Terre e abbiamo fatto due soste per nuotare. Gli skipper sono stati molto gentili e ci hanno fatto trascorrere un pomeriggio molto piacevole.
Perfect trip for four hours. We went from LaSpezia to all 5 Cinque Terre and had two stops for swimming. Skippers were very nice and made us a very enjoyable afternoon.
+{{ initialPictures.length - 4 }}

Kde se loď nachází?

Přesná lokalizace:

Informace o majiteli: Ester
Ester
Člen od 2024
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma