Astra 150 - 2000

Navrhl DIEGO - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Astra 150 - 2000


Navrhl DIEGO - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
40 hp
5 m
2000
S nebo bez skippera

Více o Noleggio Barca 40CV - Divertimento e Avventura!

Text byl přeložen automaticky

Objevte krásu moře s naší lodí 40CV! Ideální pro den plný zábavy, koupání a objevování kouzelných míst, jako je Porto Venere a Cinque Terre. Vlastnosti: • 40HP motor: Ideální výkon pro příjemný a bezpečný zážitek z plavby. • Nízká spotřeba paliva: Plavte se dlouhou dobu bez obav o náklady na palivo. • Komfort a bezpečnost: Vybaveno vším potřebným k zajištění maximálního pohodlí a bezpečnosti na palubě. Proč si vybrat nás: • Prozkoumejte pobřeží: Navštivte ...

Objevte krásu moře s naší lodí 40CV! Ideální pro den plný zábavy, koupání a objevování kouzelných míst, jako je Porto Venere a Cinque Terre. Vlastnosti: • 40HP motor: Ideální výkon pro příjemný a bezpečný zážitek z plavby. • Nízká spotřeba paliva: Plavte se dlouhou dobu bez obav o náklady na palivo. • Komfort a bezpečnost: Vybaveno vším potřebným k zajištění maximálního pohodlí a bezpečnosti na palubě. Proč si vybrat nás: • Prozkoumejte pobřeží: Navštivte zázraky Porto Venere a Cinque Terre z jedinečné perspektivy. • Ideální pro každého: Ideální pro rodiny, páry nebo skupiny přátel, kteří chtějí uniknout z každodenní rutiny. • Zaručená zábava: Dny slunce, moře a relaxace na dosah ruky. Rezervujte nyní a prožijte nezapomenutelný zážitek u nejkrásnějších pobřeží Itálie!

Scopri la bellezza del mare con la nostra barca 40CV! Perfetta per una giornata di divertimento, bagno e esplorazione di luoghi incantevoli come Porto Venere e le Cinque Terre. Caratteristiche: • Motore 40CV: Potenza ideale per un’esperienza di navigazione piacevole e sicura. • Consumo di carburante basso: Naviga a lungo senza preoccuparti dei costi di carburante. • Comfort e sicurezza: Equipaggiata con tutto il necessario per garantire ...

Scopri la bellezza del mare con la nostra barca 40CV! Perfetta per una giornata di divertimento, bagno e esplorazione di luoghi incantevoli come Porto Venere e le Cinque Terre. Caratteristiche: • Motore 40CV: Potenza ideale per un’esperienza di navigazione piacevole e sicura. • Consumo di carburante basso: Naviga a lungo senza preoccuparti dei costi di carburante. • Comfort e sicurezza: Equipaggiata con tutto il necessario per garantire il massimo comfort e sicurezza a bordo. Perché sceglierci: • Esplora la costa: Visita le meraviglie di Porto Venere e le Cinque Terre da una prospettiva unica. • Perfetta per tutti: Ideale per famiglie, coppie o gruppi di amici che desiderano uscire dalla routine quotidiana. • Divertimento garantito: Giornate di sole, mare e relax a portata di mano. Prenota ora e vivi un’esperienza indimenticabile al largo delle coste più belle d’Italia!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Astra - Astra 150
Rok výroby
2000
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5
Šířka (m)
2
Ponor (m)
0,3
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
70 L
Nádrž na sladkou vodu
20 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Senato

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Venkovní polštáře

Zábava

Schůdky
Držák na pruty

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu (20 l)

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Patricia
Patricia
Text byl přeložen automaticky
Diego created a fabulous day on the Gulf of La Spezia for my daughter and her friends. From the beginning of the booking process to the end of the day, he was professional and quick to respond to queries. He took the group to beautiful swimming spots and provided everything that they needed. He gave great advice about where to go and what to do. We highly recommend booking him for a great day out and will definitely hire him and his boat again.
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Paolo
Paolo
Text byl přeložen automaticky
Diego è squisito, la barca perfetta soprattutto in considerazione del prezzo assolumente modico. Il percorso per uscire dal fiume è bellissimo e per arrivare a Portovenere con il 40hp ci vuole poco più di mezz'ora Con mare calmo. Ottimo servizio! Chiedete del ristorante a Diego che offre sconti e si mangia benissimo!
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: DIEGO
DIEGO
Člen od 2024
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den
Zrušení zdarma